Όροι Παράδοσης

Η παράδοση προϊόντων εκτός Κύπρου δεν είναι διαθέσιμη.

Η Εταιρείας Pathin Trading Ltd παραδίδει τα προϊόντα που έχετε αγοράσει μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Kronos Express.

Μέθοδοι παράδοσης παραγγελιών:

  • Στον δικό σας χώρο.
  • Παραλαβή από το πλησιέστερο Σημείο Εξυπηρέτησης Kronos Express.

Έξοδα Αποστολής:

  • Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των €50.
  • €3 έξοδα αποστολής για παραγγελίες κάτω από €50.

Κάθε αγορά σας είναι ασφαλισμένη από την εταρεία Pathin Trading Ltd κατά την διαδικασία της αποστολής μέχρι και την παράδοση. Κατά την παράδοση, ο παραλήπτης πρέπει να υπογράφει σχετικό αποδεικτικό, οπότε και η ευθύνη για τα αγορασθέντα προϊόντα μετατίθεται στον αγοραστή. Σε περίπτωση που έχετε καθορίσει άλλο πρόσωπο ως παραλήπτη για σκοπούς παράδοσης (π.χ. για δώρο), αυτόματα αποδέχεστε ότι η υπογραφή του παραλήπτη αποτελεί αποδεικτικό της παράδοσης και εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της εταιρείας Kronos Express και μετάθεση της ευθύνης κατά τον ίδιο τρόπο.

  • Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.
  • Παραδόσεις Σαββατοκύριακα και αργίες, είναι δυνατές μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Τρόποι αποστολής

Η παράδοση στον χώρο σας είναι διαθέσιμη εντός αστικών περιοχών, μεταξύ των ωρών 9:00πμ και 6:00μμ από Δευτέρα ως Παρασκευή, αναλόγως της εντολής σας κατά την παραγγελία.
Παραδίδουμε σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη κοινότητα. Θα λάβετε σχετική ειδοποίηση για παραλαβή της παραγγελίας από Kronos Express.
Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, εμφανίζονται οι επιλογές μεθόδου αποστολής ανάλογα με την διεύθυνση και τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα.
Ηλεκτρονική παρακολούθηση της αποστολής, είναι διαθέσιμης στην ιστοσελίδα www.kronosexpress.com, με εισαγωγή του αριθμού αποστολής.