ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Στην Κύπρο, μας αρέσει να ζούμε τη στιγμή. Να γιορτάζουμε τη ζωή και να μοιραζόμαστε. Μας αρέσει, επίσης, το καλό φαγητό. Στις χαρές, ακόμα και στις λύπες.

Η «ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ»

Παραδοσιακά, η σούβλα είναι το απόλυτο έδεσμα με το οποίο γιορτάζουμε τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μας. Όχι, δεν είναι απλά η κατανάλωση της σούβλας.

Είναι η όλη «ιεροτελεστία» που καθιστά αυτή τη συνήθεια ως έναρξη της γιορτής. Από τη διαδικασία του ανάμματος των κάρβουνων, στην παρέα και τις συζητήσεις ενώ ψήνεται η σούβλα.

Η ΠΑΡΕΑ

Πάνω από τη φουκού, θα ακούσεις τις ωραίες ιστορίες. Τα πιο ωραία αστεία. Τις πιο σοβαρές συζητήσεις. Τις πιο μεγάλες… φιλοσοφίες.

Θα δεις όμως και τους μάστρους του ψησίματος! Αυτούς που θα μοιράσουν απλόχερα συμβουλές για τον τέλειο τρόπο ψησίματος της σούβλας έτσι ώστε να γίνει… μέλι.

ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Πριν αρκετά χρόνια, όλα άρχιζαν με την αγορά των κάρβουνων. Χωρίς όνομα. Απλά αγόραζες κάρβουνα.

Από το 2004, όλα άλλαξαν. Από τότε τα κάρβουνα ΠΥΡΣΟΣ άφησαν το δικό τους στίγμα, ως τα πρώτα επώνυμα κάρβουνα στην κυπριακή αγορά. Η διαφορά στην ποιότητα, τη διάρκεια και την αντοχή έκαναν αμέσως αίσθηση σε κάθε κυπριακό νοικοκυριό.

Έτσι, σύντομα τα κάρβουνα ΠΥΡΣΟΣ έγιναν το Νο1 κάρβουνο στην κυπριακή αγορά και περήφανα έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της «ιεροτελεστίας» με την οποία κάθε κυπριακό σπίτι γιορτάζει και μοιράζεται τις χαρές του.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να άλλαξαν οι συνήθειες, η διάθεση όμως παραμένει ίδια. Νεότερες γενιές, με διαφορετικές συνήθειες και προτιμήσεις στο φαγητό, εξακολουθούν να έχουν την ίδια ανάγκη να μοιράζονται τις χαρές τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα προϊόντα ΠΥΡΣΟΣ σε μια διαρκή αναζήτηση εξέλιξης, ανανέωσης και επέκτασης, προτείνουν σήμερα μια ευρεία
γκάμα προϊόντων, από διάφορα είδη κάρβουνων, μέχρι κάθε είδους αξεσουάρ που μπορεί να κάνει την εμπειρία του ψησίματος πιο πρακτική και ευχάριστη.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα μπορεί να άλλαξαν οι συνήθειες, η διάθεση όμως παραμένει ίδια. Νεότερες γενιές, με διαφορετικές συνήθειες και προτιμήσεις στο φαγητό, εξακολουθούν να έχουν την ίδια ανάγκη για να μοιράζονται τις χαρές τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα προϊόντα ΠΥΡΣΟΣ σε μια διαρκή αναζήτηση εξέλιξης, ανανέωσης και επέκτασης, προτείνουν σήμερα μια ευρεία
γκάμα προϊόντων, από διάφορα είδη κάρβουνων μέχρι κάθε είδους αξεσουάρ το οποίο μπορεί να κάνει την εμπειρία ψησίματος πιο πρακτική και ευχάριστη.